Ensimmäinen lipödeema-seminaari järjestetään Turussa toukokuussa 2019

Minulla on ilo kertoa, että ensimmäinen suomenkielinen lipödeemaseminaari järjestetään Turussa Ruissalossa 4.5.2019. Seminaari kestää yhden päivän. Seminaarissa saat paljon tietoa lipödeemasta ja itse tulen kertomaan avoimesti omista kokemuksistani. Minulle voi myös esittää kysymyksiä tai tulla keskustelemaan seminaarin jälkeen.

Postauksen lopusta voit ladata esitteen, josta näet ohjelmarungon ja voit varata haluamasi seminaaripaketin.

Ohjeet ilmoittautumiseen löydät esitteestä ja ilmoittautumisia pyydetään 28.2 mennessä. 

Tervetuloa ajamaan kanssamme tärkeää asiaa!
Nähdään toukokuussa seminaarissa!

2 kommenttia artikkeliin “Ensimmäinen lipödeema-seminaari järjestetään Turussa toukokuussa 2019

  1. Hei,

    Oletko kokeillut hypoxia tähän vaivaan? Luin ihan sattumalta ruotsin, olisiko ollut hypoxi goteborg instagram-sivulta jotain juttua naisesta joka olisi käyttänyt hypoxia tähän. Mun ruotsi on vaan niin surkeaa että en sen tarkemmin jaksanut perehtyä paljonko siitä apua sai.

    1. En varsinaista hypoxia vaan vastaavan nimistä sain aikoinaan sarjahoidon jonka kustansi kaupunki. Siinä makasin sängyssä ja minulle laitettiin kokovartalopuku joka pumppasi. Siitä oli apua ja sain useita senttejä ja kiloja pois. Olin hoidon aloitettua muistaakseni 163cm/64kg ja sen jälkeen 58kg. Valitettavasti kuitenkin hoidon loputtua ne sentit tulivat nopeasti takaisin. Eli todennäköisesti hoidon kuuluisi olla säännöllistä lipödeemapotilaalla jotta siitä hyötyisi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *