Lipödeemaryhmät Facebookissa

Olin lipödeeman hoitoleikkauksessa Berliinissä 20.2. Med Plast klinikalla. Olen erittäin tyytyväinen päätökseeni. Toipuminen on jo hyvällä mallilla. Saan aika paljon kyselyitä leikkauksesta ja klinikasta. Olen juuri kirjoittamassa suurta postausta, jossa kerron kattavasti mitä konsultaatiossa tapahtuu, miten leikkaus meni ja muita olennaisia asioita. Yritän saada postauksen joko maanantaina tai tiistaina julkaistavaksi. Tämä postaus käsittelee mistä löysin klinikan. Alla myös tiedot Turun lipödeemaseminaarista, johon voi edelleen ilmoittautua.

Kansainvälinen lipödeemaryhmä Facebookissa

Facebookissa on kansainvälinen lipödeemaryhmä, jossa esitellään leikkaustuloksia ja kerrotaan kokemuksista. Siellä törmäsin Med Plastin klinikan nimeen ensimmäisen kerran. Oma kirurgini on Med Plastin omistaja Frank Labschies. Kirurgi puhuu englantia, saksaa ja espanjaa. Klinikan nettisivut: www.med-plast.de

Ihastuin kuviin lopputuloksista. Ihastuin myös sellaisten kirurgien lopputuloksiin, jotka Labschies oli kouluttanut. En oikeastaan harkinnut ulkomailla mitään muita, kuin hänen klinikkaa tai hänen kouluttamia kirurgeja. Laitoin hänelle emailia jo ennen HUSin leikkausta, mutta halusin ensin kokeilla HUSin leikkausta. Olin siinä oletuksessa, että HUSilla minut hoidetaan kunnolla.

Tässä kuva kansa–invälisestä ryhmästä, jossa lipödeemapotilaat voi jakaa kokemuksia ja kuvia leikkauksen jälkeen. Tänne voi liittyä jokainen, joka sairastaa lipödeemaa ja sitoutuu noudattamaan ryhmän sääntöjä. Ryhmä on ollut itselle todella suuri apu.

Oma lipödeemaryhmä

Perustin itse myös toukokuussa oman suomenkielisen lipödeemaryhmän Facebookiin, joka on toistaiseksi pieni. En ole aiemmin lipödeemaryhmää mainostanut missään. Ryhmään voi liittyä jokainen joka sairastaa lipödeemaa tai epäilee sairastavansa lipödeemaa. Myös lymfödeemapotilaat ovat tervetulleita. Ryhmä on vain naisille, suljettu ja kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia. Myös ylläpitäjän kanssa käydyt keskustelut pysyvät luottamuksellisina. Minuun voi ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä, jos jokin mietityttää, eikä halua postata sitä ryhmään kaikkien nähtäväksi. Alan ammattilaisia ei hyväksytä ryhmään. Ennen hyväksymistä sinun tulee vastata ylläpitäjän kysymyksiin, jotka tulevat esiin kun laitat liittymispyynnön. Tässä kuva ryhmän nimestä:

Lipödeemaseminaari Turussa

Muistathan että toukokuussa on Turussa ensimmäinen suomenkielinen lipödeemaseminaari. Tulen kertomaan blogissa myös seminaarista tarkemmin sen päätyttyä, koska tiedän ettei kaikilla ole mahdollisuutta päästä paikalle. Toivotaan että saadaan suunniteltua lipödeemaa sairastavien asioita paremmalle mallille. Tulen jakamaan oman tarinani seminaarissa yhtenä puhujana. Minua voi myös tulla tapaamaan, mikäli sinulla on kysyttävää. Ilmoittautumisia otetaan edelleen vastaan. Tässä lisätietoa seminaarista, jossa ilmoittautumisohjeet.

Minulle voi myös aina laittaa emailia: yasmina@avabella.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *